ENDRA        INREDNING        UPCYCLING        ARMBAND        VEM ÄNDRAR
 
endra
vem
De senaste tjugo åren har jag arbetat med inredning och design.

Med en klar blick för vad som kan förändras i ett befintligt hus eller hem har jag arbetat om flertalet bostäder. Samma blick för färg och form som jag har haft i min roll som smyckedesigner.

Inredningsuppdragen har varit totala renoveringsobjekt. Eller bara en ny tvättstuga, nytt badrum eller en ny färgsättning hemma. Ofta en uppfräschning av det hem som man själv går hemmblind i varje dag.

Att ta tillvara befintliga delar av ett hem, att omvandla och förändra till något nytt. Att omgruppera och omplacera samtidigt som något förnyas - det är det som jag i mitt företag Endra hjälper till med.

Mina smycken kan du själv förändra allt utifrån kläder eller humör. Byt en knapp eller två så har du ett nytt armband.

Att förändra - det är Endra!
var
Mina två baser är Malmö och Torrevieja i Spanien. På båda ställena arbetar jag mycket tillsammans med mäklare. Oavsett om det är ditt nya hem som du funderar på att köpa eller redan har köpt, eller om det är ditt hem som du skall flytta ifrån hjälper jag till med tankar och konkreta lösningar.

Jag har ett lösningsorienterat tänkande och arbetar ofta som projektledare vid renoveringar där du som boende kanske inte har tid att vara närvarande under hela processen. Eller så är du bara nöjd med att själv slippa tänka på var uttaget till eltandborsten skall vara och var du ska förvara alla dina specialölglas för respektive ölsort... (min man gillar veteöl och måste ha rätt glas till respektive ölmärke, så där har jag tänkt till!)

hur
Kontakta mig gärna på camilla@endra.se
Berätta var du finns och vad du vill ha min hjälp med. Jag återkommer alldeles strax till dig!

Mina Endra armband kan du köpa i webshopen.
Camilla Berglund
samarbete
För att få allt att bli en helhet arbetar jag gärna med min goda vän Pia - en fantastiskt duktig landskapsingenjör. Lyhörd för dina behov och snabb i att omvandla dina trädgårdsönskemål till ritning.

www.gronanyanser.se

Duktig fotograf är Karin som tagit många av bilderna för Endra.

www.karinoddner.se

ENDRA   Camilla Berglund   camilla@endra.se